Mama´s ATELIER
Ga direct naar: [ aanmelden ]    [ wat kun je maken ]   

Een ontmoetingsplek tijdens het prille ouderschap


Vanaf dinsdag 15 februari 2022 pakt het Mama's ATELIER de draad weer op

Mama's ATELIER is een ontmoetingsplek voor moeders van jonge kinderen (0-10 jaar) die graag in contact komen met andere moeders.

Ik weet zelf nog goed (ondanks dat het alweer 14 jaar geleden is) hoe klein mijn wereldje aanvoelde toen mijn oudste dochter geboren was. Ik miste de contacten met anderen en vond deze uiteindelijk terug toen ik met mijn dochter ging babyzwemmen. Er ontstond een groepje van 4 mama's waar we beurtelings, op de maandag na het babyzwemmen, koffie gingen drinken thuis. Het was een moment waar ik naar uit keek. Eventjes met andere mama's praten en wat voelde het fijn om mijn ervaringen met iemand te delen die zich in een zelfde situatie bevond.

Nou precies dat gevoel van herkenning en de mogelijkheid om thema's over het moederschap te delen wil ik graag creëren binnen Mama's ATELIER.

Een atelier?
Tijdens de wekelijkse ontmoeting gaan we namelijk creatief aan de slag (maar gewoon koffie drinken is natuurlijk ook prima). In 2020 startte ik met de maandelijkse workshops "creatief in contact". Tijdens deze workshops ontstond het idee van "Mama's ATELIER" waarbij moeders wekelijks met elkaar in contact kunnen komen.

Samen in gesprek over
de dingen die je bezig houdt

Hoe dan?
Elke dinsdagochtend van 09:00-12:00 bij Oopsy Daisy. Aanmelden kan tot elke vrijdag vóór 17:00 uur. Vergeet bij de aanmelding niet het cijfer te vermelden van het werkje dat je wilt komen maken. Ik zorg dat alles dan voor jou klaar ligt op dinsdag.

Wat kost het om naar mama's atelier te komen:
Er wordt een eigen bijdrage gevraagd per afzonderlijk werkje. Als je verder naar beneden scrollt vind je een overzicht van deze eigen bijdrage.

Aanmelden
Wil je je alvast aanmelden of vind je het leuk om met mij mee te denken over de invulling van Mama's ATELIER (graag!) dan kun je mij bereiken op 06 122 94 192 of winny@oopsy-daisy.nl.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden via deze website.
aanmelden