Lisanne Everartz
Lisanne Everartz
Lisanne Everartz
"Oopsy Daisy"

Mijn naam is Lisanne en komt van Elisabeth en Anna, twee Bijbelse moeders. En daarme doe ik mijn naam eer aan, want ik ben vijf keer zwanger geweest en heb vier gezonde kinderen gebaard, waar ik enorm trots op ben. Drie dochters en een zoon. Inmiddels heb ik al vier kleinkinderen, drie kleinzonen en een kleindochter….de vruchtbaarheid heeft dus toegeslagen.

Toen ik in 1978 op reis was zag ik veel kindje met vuile snoetjes en ontstoken oogjes, hier werd ik enorm door geraakt. Graag had ik ze lekker in bad willen zetten, verzorgen, koesteren en mijn moederhart werd geboren... Wij wilden zwanger worden en zo kwam ik zwanger terug van een wereldreis van 9 maanden. Deze eerste zwangerschap is helaas niet tot een volledige baby uit kunnen groeien en ik kreeg een miskraam. Daar heb ik veel moeite mee gehae. Na een jaar was ik weer zwanger. Mijn eerste kind werd geboren en ik had me goed voorbereid, ondanks zwangerschapsdiabetes en een noodgedwongen bevalling in een kliniek.

De tijd is rijp om te stralen...

Mijn droom was ooit om vroedvrouw te worden. Vanuit deze interesse ging mijn focus uit naar een ontwikkeling op het gebied van baren. Na mijn vierde kind en drie thuisbevallingen werd ik yogadocent met een voorliefde naar zwangerschapsyoga.

Dus lieve vrouwen en mannen…wees welkom!!