Draagdoek advies

Draagdoek advies

Dragen is liefdevol lichamelijk contact en stimuleert de gezonde ontwikkeling van jouw baby.

Het dragen van je kindje sluit aan bij zijn basisbehoefte om nabijheid en lichamelijk contact te ervaren. Deze ervaring zorgt voor een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Kindjes die regelmatig gedragen worden huilen aanzienlijk minder dan niet gedragen kindjes. Daarnaast helpt het dragen bij de ontwikkeling van een gevoel van bewegen, ruimtelijke orientatie en het evenwichtsgevoel.

Bij Oopsy Daisy kun je terecht voor een individueel draagdoek consult. Tijdens het consult maken we gebruik van een draagpop om zo de knoop/draagtechniek te oefenen. Als je je voldoende vertrouwt voelt met de knoop/draagtechniek kun je deze gaan gebruiken bij je eigen kindje.

Een overzicht van het aanbod aan draagsystemen vind je als je op onderstaande link klikt. DraagsystemenIndividueel consult

Consult duur:
60 minuten
Kosten:
€52,50
Wanneer:
Afspraak mogelijk op ma-di-do-vrij

Aanmelden

Waarom kiezen voor Oopsy daisy

Verbinden
De belangrijkste pijler waar ik mij op richt binnen Oopsy daisy is het verbinden van ouders met hun (ongeboren)kind.
Als aanraken verbinden wordt dan volgt plezier vanzelf.
Ervaren docent
Theoretische en praktijkervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan binnen mijn werk als gezinsbegeleider. Ervaring hebben is fijn, maar het zien van de uniekheid van elk mens is datgene waar ik mij binnen Oopsy daisy op richt.
De enige bron van kennis is ervaring
Albert Einstein
Interessante activiteiten
De activiteiten binnen dreumes en peuter spel richten zich op de sociaal emotionele ontwikkeling van jouw kind. Hierdoor leert hij/zij zich o.a. beter emotioneel uit te drukken, gemakkelijker te verbinden met anderen en zal er een toename van zijn eigen lichaamsbesef zijn.
Spel geeft een kind de mogelijkheid om te oefenen met wat ze leren
Mr. Rogers