De grijze wolk

De grijze wolk

Lieve kersverse moeder, wat had je je verheugd op de komst van jullie kleintje. Misschien wel overtuigd van de fameuze roze wolk die dit wondertje met zich mee zou brengen lijk je voornamelijk getroffen door donderwolken.
Driftig ben je op zoek naar een nieuwe balans om je oude ik weer terug te vinden.

Bij Oopsy Daisy bieden we je een veilige plek om over deze gevoelens met andere moeders te praten. Vaak voelt het minder eenzaam en steunend om van andere moeders te horen dat zij met soortgelijke gevoelens en gedachten worstelen.
Binnen de groep wordt aandacht besteed aan psycho-educatie over de ouder-kind relatie, spelactiviteiten die zich richten op de relatie tussen jou en je kindje en mindfulness oefeningen.

Mocht je liever eerst een keertje komen praten voordat je je aanmeldt voor de groep, dan bel mij gerust en dan plannen we een momentje samen in (dit kan ook bij jullie thuis).

Groepsgrootte:
5 moeders met hun baby
leeftijd van de baby t/m 12 maanden
Aantal bijeenkomsten:
10 bijeenkomsten van 2 uur
Prijs:
€325,00
Wanneer:
Dinsdagochtend van 10:00-12:00
Nieuwe groep start op:
Dinsdag 1 december 2020
aanmelden

Waarom kiezen voor Oopsy daisy

Verbinden
De belangrijkste pijler waar ik mij op richt binnen Oopsy daisy is het verbinden van ouders met hun (ongeboren)kind.
Als aanraken verbinden wordt dan volgt plezier vanzelf.
Ervaren docent
Theoretische en praktijkervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan binnen mijn werk als gezinsbegeleider. Ervaring hebben is fijn, maar het zien van de uniekheid van elk mens is datgene waar ik mij binnen Oopsy daisy op richt.
De enige bron van kennis is ervaring
Albert Einstein
Interessante activiteiten
De activiteiten binnen dreumes en peuter spel richten zich op de sociaal emotionele ontwikkeling van jouw kind. Hierdoor leert hij/zij zich o.a. beter emotioneel uit te drukken, gemakkelijker te verbinden met anderen en zal er een toename van zijn eigen lichaamsbesef zijn.
Spel geeft een kind de mogelijkheid om te oefenen met wat ze leren
Mr. Rogers