Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


over het cursusaanbod

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de cursus HypnoBirting. Ik heb een overzicht gemaakt van de grootste zorgverzekeraars en de vergoedingen die zijn betalen.

De cursussen worden op het praktijkadres van Oopsy Daisy | Hammolenweg 3 in Kerkrade gegeven.

Ja, het is mogelijk om de cursussen bij jullie thuis plaats te laten vinden. Neem contact met mij op over de mogelijkheden hierbinnen.

Over de behandeling

Oopsy Daisy heeft zelf geen contracten met de gemeenten. Het is wel mogelijk om de behandeling vergoed te krijgen vanuit een van de drie samenwerkingsverbanden met Moventis GGZ - Psychologenpraktijk Barrier - PMT praktijk La vie Jolie (CAZZ)). Er zal dan eerst een aanmelding plaats moeten vinden bij een van deze drie voordat er gestart kan worden.

Liever zelf de behandeling betalen dan vraag ik een uurtarief van €60,00.

Nee, je hebt geen verwijsbrief nodig. Oopsy Daisy heeft geen contract met gemeenten of zorgverzekeraars waardoor een verwijsbrief niet nodig is. Voor vergoeding vanuit een van de drie samenwerkingsverbanden is er mogelijk wel een verwijsbrief nodig. Neem even contact met mij op om te overleggen wat er nodig is.

Dat is natuurlijk heel vervelend! Als de behandeling bij Oopsy Daisy anders is dan je verwacht had hoop ik dat je dit met mij wilt bespreken. We kunnen dan samen kijken naar een passende oplossing.

Ik ben ook aangesloten bij Stichting klachtenregeling.nl.
Mocht je een klacht hebben over Oopsy Daisy dan kun je dit melden via hun website: www.klachtenregeling.nl. Je klacht zal dan door deze onafhankelijke instelling behandeld worden.

Contactgegevens Stichting Klachtenregeling.nl
Website: www.klachtenregeling.nl
Email: info@klachtenregeling.nl
Telefoon:085-4858560

Wil je meer weten over het klachtenreglement dan vind je deze door op onderstaande link te klikken.

Momenteel is er een wachttijd van 2 maanden voor de behandeling jeugd.
Er is geen wachttijd voor hypnotherapeutische zwangerschapsbegeleiding/ behandeling geboortetrauma middels hypnotherapie.

Waarom kiezen voor Oopsy daisy

Verbinden
De belangrijkste pijler waar ik mij op richt binnen Oopsy daisy is het verbinden van ouders met hun (ongeboren)kind.
Als aanraken verbinden wordt dan volgt plezier vanzelf.
Ervaren docent
Theoretische en praktijkervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan binnen mijn werk als gezinsbegeleider. Ervaring hebben is fijn, maar het zien van de uniekheid van elk mens is datgene waar ik mij binnen Oopsy daisy op richt.
De enige bron van kennis is ervaring
Albert Einstein
Interessante activiteiten
De activiteiten binnen dreumes en peuter spel richten zich op de sociaal emotionele ontwikkeling van jouw kind. Hierdoor leert hij/zij zich o.a. beter emotioneel uit te drukken, gemakkelijker te verbinden met anderen en zal er een toename van zijn eigen lichaamsbesef zijn.
Spel geeft een kind de mogelijkheid om te oefenen met wat ze leren
Mr. Rogers