Mama´s ATELIER
Ga direct naar: [ aanmelden ]    [ wat gaan we maken ]    [ Piens WERELD ]

Een ontmoetingsplek tijdens het prille ouderschap


Mama's ATELIER is een ontmoetingsplek voor moeders die zich tijdens het prille ouderschap eenzaam of psychisch onstabiel voelen.

Ik weet zelf nog goed (ondanks dat het alweer 14 jaar geleden is) hoe klein mijn wereldje aanvoelde toen mijn oudste dochter geboren was. Ik miste de contacten met anderen en vond deze uiteindelijk terug toen ik met mijn dochter ging babyzwemmen. Er ontstond een groepje van 4 mama's waar we beurtelings, op de maandag na het babyzwemmen, koffie gingen drinken thuis. Het was een moment waar ik naar uit keek. Eventjes met andere mama's praten en wat voelde het fijn om mijn zorgen met iemand te delen die zich in een zelfde situatie bevond.

Nou precies dat gevoel van herkenning en de mogelijkheid om je zorgen te delen wil ik graag creëren binnen Mama's ATELIER.

Een atelier?
Tijdens de wekelijkse ontmoeting gaan we namelijk creatief aan de slag (maar gewoon koffie drinken is natuurlijk ook prima). Eerder dit jaar startte ik met de workshops "creatief in contact". Tijdens deze workshops ontstond het idee van "Mama's ATELIER" waarbij moeders structureler met elkaar in contact komen.

Samen in gesprek over
de dingen die je bezig houdt

Hoe dan?
Elke vrijdag van 09:00-12:00 op locatie van Moventis GGZ (Akkerheide 64).
Aanmelden kan tot elke donderdag vóór 12:00 uur. Komt er na de aanmelding iets tussen? Geen probleem! Er zijn geen verplichtingen, gewoon komen als het uitkomt.

De spullen die we maken tijdens "Mama´s ATELIER" ga ik online verkopen op www.piens-wereld.nl. Op deze manier verdien ik zelf een centje, omdat de huur-gas/water/licht- en de aanschaf van de materialen ook bekostigd moeten worden.

Wat kost het om naar mama's atelier te komen:
Niets. Op deze manier is Mama's ATELIER voor iedere moeder toegankelijk, ook voor de mama's met een smallere beurs.

Aanmelden
Wil je je alvast aanmelden of vind je het leuk om met mij mee te denken over de invulling van Mama's ATELIER (graag!) dan kun je mij bereiken op 06 122 94 192 of winny@oopsy-daisy.nl.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden via deze website.
aanmelden