Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


over het cursusaanbod

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de cursus HypnoBirting. Ik heb een overzicht gemaakt van de grootste zorgverzekeraars en de vergoedingen die zijn betalen.

De cursussen worden op de praktijklocatie gegeven. Het adres van de locatie zal rond augustus 2020 via de website bekent gemaakt worden.

Ja, het is mogelijk om de cursussen bij jullie thuis plaats te laten vinden. Neem contact met mij op over de mogelijkheden hierbinnen.

over de behandeling

Oopsy Daisy heeft geen contract met de gemeenten. Het is hierdoor niet mogelijk om vanuit een arrangement vergoeding te krijgen voor de behandeling die geboden wordt.
Dit betekent dat je kind niet aangemeld wordt bij een gemeente tijdens een behandelingstraject vanuit Oopsy Daisy.

Het uurtarief voor particuliere bedraagt €52,50.

Nee, je hebt geen verwijsbrief nodig. Oopsy Daisy heeft geen contract met gemeenten of zorgverzekeraars waardoor een verwijsbrief niet nodig is.

Dat is natuurlijk heel vervelend! Als de behandeling bij Oopsy Daisy anders is dan je verwacht had hoop ik dat je dit met mij wilt bespreken. We kunnen dan samen kijken naar een passende oplossing.

Ik ben ook aangesloten bij Stichting klachtenregeling.nl.
Mocht je een klacht hebben over Oopsy Daisy dan kun je dit melden via hun website: www.klachtenregeling.nl. Je klacht zal dan door deze onafhankelijke instelling behandeld worden.

Contactgegevens Stichting Klachtenregeling.nl
Website: www.klachtenregeling.nl
Email: info@klachtenregeling.nl
Telefoon:085-4858560

Wil je meer weten over het klachtenreglement dan vind je deze door op onderstaande link te klikken.

Momenteel is er geen wachtlijst voor de behandeling van Oopsy Daisy.

Waarom kiezen voor Oopsy daisy

Verbinden
De belangrijkste pijler waar ik mij op richt binnen Oopsy daisy is het verbinden van ouders met hun (ongeboren)kind.
Als aanraken verbinden wordt dan volgt plezier vanzelf.
Ervaren docent
Theoretische en praktijkervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan binnen mijn werk als gezinsbegeleider. Ervaring hebben is fijn, maar het zien van de uniekheid van elk mens is datgene waar ik mij binnen Oopsy daisy op richt.
De enige bron van kennis is ervaring
Albert Einstein
Interessante activiteiten
De activiteiten binnen dreumes en peuter spel richten zich op de sociaal emotionele ontwikkeling van jouw kind. Hierdoor leert hij/zij zich o.a. beter emotioneel uit te drukken, gemakkelijker te verbinden met anderen en zal er een toename van zijn eigen lichaamsbesef zijn.
Spel geeft een kind de mogelijkheid om te oefenen met wat ze leren
Mr. Rogers